Suquet d'anxoves dels pescadors de Sant Feliu
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cau del pescador
INGREDIENTS
- 1 kg d'anxoves
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre
- farina
- all i julivert picat
- 1 got de tomàquet triturat
- 1/2 got de vi blanc
PREPARACIÓ
D'entrada, salpebreu les anxoves, i en una cassola amb oli d'oliva, enrossiu-hi l'all i julivert picat.
Tot seguit, afegiu-hi el tomàquet triturat i coeu-lo una estona. A continuació, tireu-hi el pebrot vermell i el pebrot verd tallat a tires, i coeu-ho fins que quedi tou. Poseu-hi farina i remeneu-ho. Quan la farina hagi lligat el sofregit, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Un cop reduït, aboqueu-hi el brou de peix i, quan hagi arrencat el bull, salpebreu i incorporeu-hi les anxoves. Deixeu-ho coure uns 10 minuts, i ja tindreu el plat a punt de servir.
Tot seguit, afegiu-hi el tomàquet triturat i coeu-lo una estona. A continuació, tireu-hi el pebrot vermell i el pebrot verd tallat a tires, i coeu-ho fins que quedi tou. Poseu-hi farina i remeneu-ho. Quan la farina hagi lligat el sofregit, tireu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir. Un cop reduït, aboqueu-hi el brou de peix i, quan hagi arrencat el bull, salpebreu i incorporeu-hi les anxoves. Deixeu-ho coure uns 10 minuts, i ja tindreu el plat a punt de servir.