Suquet d'anguila
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'Estany
INGREDIENTS
- 1 kg d'anguila
- 4 cebes mitjanes
- 3 tomàquets
- 1 gotet d'oli
- 4 trossets de bitxo
- 2 alls
- julivert
- safrà
- sal
PREPARACIÓ
En una cassola amb una mica d'oli, poseu la ceba trinxada i els trossets de bitxo.
Quan la ceba ja estigui daurada, tireu-hi el tomàquet picat. Quan el sofregit ja estigui a punt, afegiu-hi l'aigua i el safrà. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir. Tot seguit, poseu-hi els trossos d'anguila, tapeu la cassola i deixeu-la al foc durant 10 minuts. Mentrestant feu la picada amb els alls, el julivert i una mica de sal. Aboqueu la picada a la cassola, saleu-ho i remeneu-ho. Deixeu-ho coure, tapat, durant 5 minuts més, i ja podeu servir-ho.
Quan la ceba ja estigui daurada, tireu-hi el tomàquet picat. Quan el sofregit ja estigui a punt, afegiu-hi l'aigua i el safrà. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir. Tot seguit, poseu-hi els trossos d'anguila, tapeu la cassola i deixeu-la al foc durant 10 minuts. Mentrestant feu la picada amb els alls, el julivert i una mica de sal. Aboqueu la picada a la cassola, saleu-ho i remeneu-ho. Deixeu-ho coure, tapat, durant 5 minuts més, i ja podeu servir-ho.