Suprema de llobarro amb beines

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Dídac Alcoriza
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Galaxó - Hotel Casa Fuster, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 supremes de llobarro
  • 2 talls d'albergínia
  • 10 mongetes verdes
  • 10 tirabecs
  • germinats de cacauet
  • 1 cullerada de vinagreta de tomàquet i alfàbrega
  • 1 culleradeta d'all amb alfàbrega
  • Per al puré de coliflor
  • 700 g de coliflor
  • 225 g de mantega
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Bulliu en un cassó amb aigua i sal la coliflor tallada en trossos. Quan estigui cuita, poseu-la en un bol, afegiu-hi mantega i tritureu-ho.
Mentrestant, feu coure els talls d'albergínia en una paella amb oli a foc baix.

A continuació, bulliu les mongetes verdes i els tirabecs en un cassó amb aigua i sal durant 30 segons. Tot seguit, refredeu-ho en un bol amb aigua freda i gel. Després, salteu les mongetes i els tirabecs en una paella amb una cullerada d'all amb alfàbrega.

Feu coure les supremes de llobarro en una paella amb oli, començant per la banda de la pell. Saleu el peix, i ja podeu tombar-lo.

I ja per acabar, emboliqueu les mongetes verdes i els tirabecs amb un tall d'albergínia i emplateu-ho. Poseu-hi al cantó el puré de coliflor i el llobarro. Guarniu el plat amb els germinats de cacauet i tireu-hi la vinagreta per sobre.
Anar al contingut