Suflé de xocolata

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata amb un percentatge alt de cacau ens aporta els beneficis certament estimulants i antioxidants d'aquest aliment.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g de sucre llustre  

    100 g de xocolata per fondre 

    5 g de midó de blat de moro  

    100 ml de llet  

    3 ous   

    Cacau en pols  

    Mantega  

PREPARACIÓ

  1. En un bol, hi posem tres clares i, en un altre recipient, un rovell. Batem les clares amb 100 g de sucre llustre fins que estiguin a punt de neu.  
  2. Afegim un rajolí de llet on hi teníem el rovell i també 5 g de midó de blat de moro i ho barregem.  
  3. Escalfem 100 ml de llet (menys el rajolí que ja hem utilitzat) fins que bulli. Un cop arrenqui el bull, tirem la llet a dins d'un got batedor amb 100 g de xocolata per fondre. Ho turbinem fins que n'obtinguem una textura cremosa. Passarem la barreja a un bol gros fins que es refredi.  
  4. Afegirem a poc a poc la merenga reservada al bol amb la xocolata temperada. Ho farem en dues parts amb l'ajuda d'una llengua.  
  5. Pintarem amb un pinzell els interiors de quatre tasses on farem els suflés, amb mantega pomada.  
  6. Empolsinem l'interior de les tasses amb cacau en pols.  
  7. Omplim les tasses amb la massa del suflé i les posem al forn fins que creixin durant quinze minuts a 180º.  
  8. Emplatem els suflés.   
Anar al contingut