Suco de abacaxi com hortelã (Suc de pinya amb menta) - São Paulo, Brasil
- Programa: Karakia
- Cuina: Guacira Ramos, Castelldefels
INGREDIENTS
- 1 pinya
- fulles de menta fresca
PREPARACIÓ
Peleu la pinya i talleu-la a rodanxes. Després, trossegeu-la.
Poseu els trossos dins el got de la liquadora i afegiu-hi unes quantes fulles de menta fresca, prèviament esbandides a l'aixeta. No convé posar-n'hi moltes perquè el gust seria massa dominant.
Si no teniu liquadora, podeu passar-ho pel túrmix a màxima potència i, si s'escau, colar-ho.
Us el podeu prendre acabat de fer o, si el deixeu a la nevera, us pot servir com a refresc en qualsevol moment.
Poseu els trossos dins el got de la liquadora i afegiu-hi unes quantes fulles de menta fresca, prèviament esbandides a l'aixeta. No convé posar-n'hi moltes perquè el gust seria massa dominant.
Si no teniu liquadora, podeu passar-ho pel túrmix a màxima potència i, si s'escau, colar-ho.
Us el podeu prendre acabat de fer o, si el deixeu a la nevera, us pot servir com a refresc en qualsevol moment.