Steak tartar
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 filet de vedella (200 gr aprox)
- 1 escalunya
- 6 tàperes
- 1 cogombre en vinagre
- 1 rovell d'ou
- Salsa Tabasco
- Salsa Perrins
- Mostassa granulada
- Sal i pebre
- Oli
PREPARACIÓ
Per aquest plat escollim la part més tendra de la vedella, el filet.
El netegem bé de greix i nervis i el piquem, o bé amb ganivet o amb una picadora.
Hi afegim una escalunya picada, les tàperes i el cogombre en vinagre, també ben petit.
Salpebrem i condimentem amb tabasco i salsa Perrins i treballem la barreja perquè quedi una pasta homogènia.
Per emplatar, col·loquem el preparat en forma d'hamburguesa i hi afegim a sobre el rovell de l'ou i mostassa.
El netegem bé de greix i nervis i el piquem, o bé amb ganivet o amb una picadora.
Hi afegim una escalunya picada, les tàperes i el cogombre en vinagre, també ben petit.
Salpebrem i condimentem amb tabasco i salsa Perrins i treballem la barreja perquè quedi una pasta homogènia.
Per emplatar, col·loquem el preparat en forma d'hamburguesa i hi afegim a sobre el rovell de l'ou i mostassa.