Spiced Drambuie pears (Peres amb Drambuie) - Escòcia, Regne Unit
- Programa: Karakia
- Cuina: Steve White, Sitges
INGREDIENTS
- Per a 6-8 persones:
- 10 peres
- 1 canonet de canyella
- 2 culleradetes de nou moscada
- 1 tasseta de sucre
- 300 cc d'aigua
- Drambuie
PREPARACIÓ
Peleu les peres, partiu-les per la meitat al llarg i traieu-ne el cor. Reserveu-les.
Feu un xarop amb l'aigua, el sucre, la canyella i la nou moscada. Deixeu que bulli un minut, més o menys, i feu-hi coure les peres. Un cop cuites (veureu que queden una mica toves), deixeu-les refredar unes 2 o 3 hores.
Abans de servir-les ruixeu-les amb un raig de Drambuie.
Feu un xarop amb l'aigua, el sucre, la canyella i la nou moscada. Deixeu que bulli un minut, més o menys, i feu-hi coure les peres. Un cop cuites (veureu que queden una mica toves), deixeu-les refredar unes 2 o 3 hores.
Abans de servir-les ruixeu-les amb un raig de Drambuie.