Sorell adobat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Antonio Rodríguez i Antònia Martínez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Cortijo, Cornellà de LLobregat
INGREDIENTS
- 1 sorell d'1 kg
- 4 grans d'all
- un polsim d'orenga
- 2 fulles de llorer
- 1 gotet de vi blanc
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 2 cullerades d'aigua
- el suc d'una llimona
- 1/2 l d'oli d'oliva
- farina
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els alls trinxats, el pebre vermell, el llorer, l'orenga, el suc de llimona i la sal en un morter i piqueu-ho.
Afegiu-hi aigua i continueu picant-ho. A continuació, saleu les rodanxes de sorell i poseu-les en una plata. Després afegiu-hi suc de llimona, vi i aigua. Seguidament, tireu-hi l'adob que heu preparat abans. Tapeu la plata i deixeu-ho reposar 10 hores a la nevera. I ja per acabar, enfarineu el sorell i fregiu-lo en una paella amb oli.
Afegiu-hi aigua i continueu picant-ho. A continuació, saleu les rodanxes de sorell i poseu-les en una plata. Després afegiu-hi suc de llimona, vi i aigua. Seguidament, tireu-hi l'adob que heu preparat abans. Tapeu la plata i deixeu-ho reposar 10 hores a la nevera. I ja per acabar, enfarineu el sorell i fregiu-lo en una paella amb oli.