Sorell a la llauna
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 4 sorells d'uns 200 g
- 1 patata
- 2 grans d'all
- grans de pebre negre
- 3 cebes tendres
- 1 cl de pebre vermell dolç
- oli d'oliva verge extra
- julivert
- 1 got petit de vi blanc
PREPARACIÓ
1. Escalfeu oli en una paella i hi daureu els grans d'all, la ceba tendra i les patates tallades a rodanxes.
2. Hi afegiu el pebre vermell. I, al cap d'un moment, el vi blanc fins que es redueixi una mica.
3. Mentrestant, tritureu amb la batedora elèctrica all, julivert i pebre vermell per fer la picada.
4. Després, afegiu a la cocció el sorell i la picada, i ho poseu al forn uns 5 minuts.
I llestos!
2. Hi afegiu el pebre vermell. I, al cap d'un moment, el vi blanc fins que es redueixi una mica.
3. Mentrestant, tritureu amb la batedora elèctrica all, julivert i pebre vermell per fer la picada.
4. Després, afegiu a la cocció el sorell i la picada, i ho poseu al forn uns 5 minuts.
I llestos!