Sopa torrada amb pilotilles

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Fina Collell
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    els fredolucs son uns bolets típics de les terres catalanes, el seu nutrient principal és l'aigua, són molt pobres en energia i rics en minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de "sopa torrada" (llesques de pa torrat)
  • 300 g de fredolics guardats amb sal (o en un altre tipus de conserva)
  • 4 botifarres
  • all i julivert
  • 100 g de cansalada virada
  • 1 ou
  • farina
  • oli d'oliva
  • Ingredients per al caldo:
  • 2 l d'aigua
  • 1 carcanada de pollastre
  • 1 os de pernil
  • 1 porro
  • 1 pastanaga

PREPARACIÓ

Per fer el caldo, poseu en una olla l'aigua, la carcanada de pollastre, l'os de pernil, el porro i la pastanaga i deixeu-ho bullir durant 45 minuts.

A continuació, coleu el caldo, poseu-lo en un cassó juntament amb la sopa torrada i deixeu-ho coure mentre ho remeneu de tant en tant. Mentrestant, poseu en un bol la botifarra sense pell, l'ou i l'all i el julivert picat i barregeu-ho bé amb una foquilla. Seguidament, feu les pilotilles amb les mans, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli. Quan estiguin dauradetes, retireu-les i reserveu-les sobre paper absorbent. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu els fredolics. Després, en una altra paella amb una mica d'oli salteu la cansalada tallada a dauets.

Finalment, poseu els fredolucs, la cansalada i les pilotilles al cassó de la sopa torrada, remeneu-ho una mica deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.I ja per acabar, emplateu la sopa torrada amb els fredolics i les pilotilles.
Anar al contingut