Sopa freda de meló amb encenalls de pernil

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Castillo
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Delicius (Hotel Balneari Vichy Catalán), Caldes de Malavella

INGREDIENTS

  • 75 g de pernil ibèric
  • 1 meló de 2 kg
  • 2 tasses de cafè de crema de llet
  • julivert

PREPARACIÓ

Un cop teniu el meló net de llavors, talleu-lo i passeu-lo per la batedora fins que quedi una crema ben líquida.
Afegiu-hi crema de llet fins que tingui consistència. Poseu-la a la nevera unes 3 o 4 hores tapada amb alumini.

Un cop passat aquest temps, poseu la sopa en un plat i afegiu-hi els encenalls de pernil per sobre. I per acabar, tireu-hi una mica de julivert tallat ben fi.
Anar al contingut