Sopa freda de meló amb el seu gelat

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Roig Robí, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 l d'aigua mineral
  • 100 g de menta fresca
  • 100 g de sucre
  • 1 kg de meló Per al gelat de meló:
  • 1 kg de meló
  • 100 g de sucre
  • 4 dl de crema de llet

PREPARACIÓ

Primer de tot, poseu aigua a bullir amb sucre i menta durant uns 10 minuts.
Coleu-ho i passeu-ho en un pot juntament amb el meló trossejat, bateu-ho i deixeu-ho refredar a la nevera. Per a fer el gelat, barregeu en un bol el meló, el sucre i la nata líquida i bateu-ho. Tot seguit poseu-ho al congelador durant 6 hores, remenant-t'ho de tant en tant amb una forquilla. Per muntar el plat, poseu la sopa en un bol, feu unes boles amb el gelat i decoreu-ho amb unes gotes de sorbet de porto i una pell de llimona.
Anar al contingut