Sopa de Xiitake

imatge de recurs

INGREDIENTS

  • 150 gr de xiitake (també pot ser minixiitake o barreja de bolets de cultiu xinesos)
  • 1 rajolí d'oli de sèsam torrat (blanc o negre)
  • llavors de sèsam
  • 1 tasseta petita de soja
  • sal
  • 50 gr d'arròs bullit
  • 75 cl d'aigua

PREPARACIÓ

Es posa a bullir l'aigua amb la soja, l'oli i les llavors de sèsam.

En el moment que arrenca el bull, encaixem una escorredora a l'olla, i hi afegim els bolets.

Tapem l'escorredora amb una tapa i coem al vapor els xiitakes durant 7 minuts.

D'aquesta manera, l'aigua que suen els xiitakes va a parar a la barreja de soja, oli, sèsam i aigua que tenim a l'olla.

Se serveixen els xiitakes en un plat fondo i es reguen amb la sopa de soja i sèsam. Per fer el plat més complet, s'hi pot afegir arròs.
Anar al contingut