Sopa de Xiitake
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 150 gr de xiitake (també pot ser minixiitake o barreja de bolets de cultiu xinesos)
- 1 rajolí d'oli de sèsam torrat (blanc o negre)
- llavors de sèsam
- 1 tasseta petita de soja
- sal
- 50 gr d'arròs bullit
- 75 cl d'aigua
PREPARACIÓ
Es posa a bullir l'aigua amb la soja, l'oli i les llavors de sèsam.
En el moment que arrenca el bull, encaixem una escorredora a l'olla, i hi afegim els bolets.
Tapem l'escorredora amb una tapa i coem al vapor els xiitakes durant 7 minuts.
D'aquesta manera, l'aigua que suen els xiitakes va a parar a la barreja de soja, oli, sèsam i aigua que tenim a l'olla.
Se serveixen els xiitakes en un plat fondo i es reguen amb la sopa de soja i sèsam. Per fer el plat més complet, s'hi pot afegir arròs.
En el moment que arrenca el bull, encaixem una escorredora a l'olla, i hi afegim els bolets.
Tapem l'escorredora amb una tapa i coem al vapor els xiitakes durant 7 minuts.
D'aquesta manera, l'aigua que suen els xiitakes va a parar a la barreja de soja, oli, sèsam i aigua que tenim a l'olla.
Se serveixen els xiitakes en un plat fondo i es reguen amb la sopa de soja i sèsam. Per fer el plat més complet, s'hi pot afegir arròs.