Sopa de vainilla amb nespres
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 150 g de gelat de vainilla de bona qualitat
- 6 nespres
- 60 g de xocolata amb un 74 % de cacau
- 25 cl de crema de llet
- 50 g de flors de camamilla
- 200 cl de llet sencera
- 50 g de crema d'ametlles
PREPARACIÓ
1. Barregeu la llet amb la crema d'ametlles i escalfeu-ho al microones per fer-hi una infusió amb les flors de camamilla.
2. Després, poseu una mica de crema de llet a la xocolata i ho escalfeu un minut al microones a poca potència per fondre la xocolata, sense que perdi la brillantor, i fer-ne una cobertura.
3. Mentrestant, peleu i talleu les nespres.
4. I coleu la infusió.
5. Tot seguit, incorporeu a la infusió el gelat de vainilla un cop s'hagi desfet i barregeu-ho tot ben barrejat.
6. Poseu les nespres al plat, les mulleu amb la sopa de vainilla i dibuixeu-hi al damunt un cordill amb la cobertura de xocolata.
2. Després, poseu una mica de crema de llet a la xocolata i ho escalfeu un minut al microones a poca potència per fondre la xocolata, sense que perdi la brillantor, i fer-ne una cobertura.
3. Mentrestant, peleu i talleu les nespres.
4. I coleu la infusió.
5. Tot seguit, incorporeu a la infusió el gelat de vainilla un cop s'hagi desfet i barregeu-ho tot ben barrejat.
6. Poseu les nespres al plat, les mulleu amb la sopa de vainilla i dibuixeu-hi al damunt un cordill amb la cobertura de xocolata.