Sopa de tofu
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Sopa de tofu
- (per a 2 persones)
- 100 g de tofu
- 1 ceba tendra
- 4 shiitakes
- 1 ou
- 1 carbassó
- 600 ml d'aigua envasada
- 1 cullerada de salsa hoisin
- 3 cullerades de salsa de soja
- 1/2 culleradeta de pasta wasabi
- 10 g d'enciam de mar sec
PREPARACIÓ
1. Comencem a preparar la sopa barrejant l'aigua amb la salsa hoisin, la salsa de soja i una mica de wasabi. Ho escalfem al microones.
2. Mentrestant, tallem la ceba molt fina i posem al wok una mica d'oli d'oliva. Ara hi fregim la ceba.
3. Pelem el carbassó i tallem els shiitakes en juliana. Quan està daurada la ceba, afegim al wok aquests bolets orientals. Tallem la pell del carbassó i... cap al wok, també!
4. Més oli, i ara hi aboquem el brou que hem fet amb les salses. Tallem el tofu a daus i cap a dins també! I al final hi afegim les algues.
2. Mentrestant, tallem la ceba molt fina i posem al wok una mica d'oli d'oliva. Ara hi fregim la ceba.
3. Pelem el carbassó i tallem els shiitakes en juliana. Quan està daurada la ceba, afegim al wok aquests bolets orientals. Tallem la pell del carbassó i... cap al wok, també!
4. Més oli, i ara hi aboquem el brou que hem fet amb les salses. Tallem el tofu a daus i cap a dins també! I al final hi afegim les algues.