Sopa de préssecs i marialluïsa

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els préssecs són rics en betacarotens (provitamina A), que ajuden al manteniment de la pell, de la visió i del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de préssecs d'aigua 

    5 taronges  

    50 g sucre de panela 

    50 g sucre blanc 

    3 làmines de gelatina 

    1 aranja 

    1 llima   

    Vermut blanc 

    Vinagre de poma 

    Marialluïsa 

PREPARACIÓ

  1. Espremem i colem dins d'un pot 1 aranja.   
  2. Afegim al pot inox 1 raig de vermut blanc, 1 raig vinagre de poma, 50 g de sucre de panela, 1 branca marialluïsa i ho portem a ebullició.  
  3. Un cop arrenca el bull, retirem el pot del foc, el tapem i deixem que s'infusioni 10'. 
  4. Posem en un plat fondo 3 làmines de gelatina i les cobrim amb aigua mineral freda. 
  5. Espremem i colem 5 taronges. Hauria de sortir 500 ml de suc aproximadament. 
  6. Traiem la branca de marialluïsa de l'almívar i el colem. Deixem que es temperi.  
  7. Posem un pot al foc amb una mica del suc de taronja, el suficient per dissoldre la gelatina. L'escalfem i quan estigui a punt de bullir, el retirem del foc. Escorrem els fulls de gelatina i els afegim al suc de taronja, remenant perquè es dissolgui. Afegim també 50 g de sucre blanc. Deixem que tot plegat es refredi.  
  8. Pelem 3 préssecs d'aigua (uns 500g de préssec) i els tallem a brunesa. Els posem al bol. 
  9. Afegim al bol dels préssecs l'almívar i el suc de taronja texturitzat. Ho barregem bé i tapem el bol amb un plat. Ho portem a la nevera un mínim de 30 minuts. 
  10. A l'hora de servir, ratllem una mica de pell de llima i tallem unes fulles de marialluïsa per decorar. 
Anar al contingut