Sopa de préssec amb vainilla i xocolata blanca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Roc Suñé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El cigró d'or, Vilafranca del Penedès
INGREDIENTS
- 5 préssecs de vinya
- 1 beina de vainilla
- 100 g de sucre
- 20 g de llimona
- 300 g de xocolata blanca
- 180 g de llet de coco
- pa torrat
- gerds
- 1 iogurt grec
- shiso vermell germinat
PREPARACIÓ
Per començar, peleu els préssecs, retireu els pinyols i talleu-los en trossos.
Poseu-los en un bol amb les llavors de la beina de vainilla, el suc de llimona i el sucre i tritureu-ho. Després, coleu la sopa i deixeu-la refredar a la nevera durant dues hores.
Per fer el cremós de xocolata blanca, feu bullir en un cassó la llet del coco i el sucre. Després afegiu-hi la xocolata blanca i remeneu-ho bé fins que es desfaci. Finalment, aboqueu el cremós en un motlle i deixeu-lo refredar durant 6 hores a la nevera.
Tot seguit, unteu una torrada amb gerds com si estiguéssiu fent un pa amb tomàquet.
I ja per acabar, emplateu una mica de cremós, el iogurt grec, la sopa de préssec i la torrada. Podeu guarnir el plat amb shisho vermell.
Poseu-los en un bol amb les llavors de la beina de vainilla, el suc de llimona i el sucre i tritureu-ho. Després, coleu la sopa i deixeu-la refredar a la nevera durant dues hores.
Per fer el cremós de xocolata blanca, feu bullir en un cassó la llet del coco i el sucre. Després afegiu-hi la xocolata blanca i remeneu-ho bé fins que es desfaci. Finalment, aboqueu el cremós en un motlle i deixeu-lo refredar durant 6 hores a la nevera.
Tot seguit, unteu una torrada amb gerds com si estiguéssiu fent un pa amb tomàquet.
I ja per acabar, emplateu una mica de cremós, el iogurt grec, la sopa de préssec i la torrada. Podeu guarnir el plat amb shisho vermell.