Sopa de pistons
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 1 enciam de fulla de roure
- 100 g de pit de gall dindi
- 100 g de pistonets de pasta de sèmola
- 600 cl de brou de gallina o de pollastre
- 1 manat d'espàrrecs blancs frescos
PREPARACIÓ
Preparació: 10 minuts
Cocció: 20 minuts
1. Talleu el pit de gall dindi a talls petits.
2. Talleu els espàrrecs a dauets.
3. Separeu les penques de les fulles d'enciam de roure de la part més delicada i fosca de les puntes.
4. Talleu les penques a la juliana.
5. En un cassó, hi feu bullir el brou amb les peles dels espàrrecs blancs, fins que l'aroma tenyeixi el brou.
6. Salpebreu la carn de gall dindi i daureu-la a la cassola, afegiu-hi els espàrrecs blancs i, un minut més tard, les penques de les fulles d'enciam de roure.
7. Aboqueu-hi els pistonets, poseu-ho al punt de sal i deixeu-ho coure a foc molt lent.
8. Talleu les fulles d'enciam de roure a la juliana, i un minut abans que la pasta sigui al dente, afegiu-les-hi perquè es coguin. Emplateu-ho i llestos.
Cocció: 20 minuts
1. Talleu el pit de gall dindi a talls petits.
2. Talleu els espàrrecs a dauets.
3. Separeu les penques de les fulles d'enciam de roure de la part més delicada i fosca de les puntes.
4. Talleu les penques a la juliana.
5. En un cassó, hi feu bullir el brou amb les peles dels espàrrecs blancs, fins que l'aroma tenyeixi el brou.
6. Salpebreu la carn de gall dindi i daureu-la a la cassola, afegiu-hi els espàrrecs blancs i, un minut més tard, les penques de les fulles d'enciam de roure.
7. Aboqueu-hi els pistonets, poseu-ho al punt de sal i deixeu-ho coure a foc molt lent.
8. Talleu les fulles d'enciam de roure a la juliana, i un minut abans que la pasta sigui al dente, afegiu-les-hi perquè es coguin. Emplateu-ho i llestos.