Sopa de pastor

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Mesón del pastor, Morella
INGREDIENTS
- 50 g de carn de porc picada
- 50 g de vedella picada
- 6 llesques de pa
- 1/2 copa de brandi de tòfona
- sal
- oli d'oliva
- 1,5 l de brou de carn
- herbes aromàtiques
PREPARACIÓ
D'entrada, feu un brou de carn al vostre gust (amb un os de pernil, de vedella, amb gallina, etc.).
A part, en un bol, poseu-hi la carn de porc i la carn de vedella picades, un raig de brandi de tòfona, sal i un polsim d'herbes aromàtiques. Barregeu-ho tot ben bé i deixeu-ho macerar unes 24 hores a la nevera. D'altra banda, talleu llesques de pa ben fines, i farciu-les amb la barreja de carn. Un cop farcides, fregiu-les en una paella amb oli calent. Quan tingueu el pa ben daurat, traieu-lo del foc i escorreu-lo col.locant-lo al damunt de paper absorbent. I ja per acabar, talleu-lo a daus petits, poseu-lo en un plat de sopa, i cobriu-lo amb el brou de carn.
A part, en un bol, poseu-hi la carn de porc i la carn de vedella picades, un raig de brandi de tòfona, sal i un polsim d'herbes aromàtiques. Barregeu-ho tot ben bé i deixeu-ho macerar unes 24 hores a la nevera. D'altra banda, talleu llesques de pa ben fines, i farciu-les amb la barreja de carn. Un cop farcides, fregiu-les en una paella amb oli calent. Quan tingueu el pa ben daurat, traieu-lo del foc i escorreu-lo col.locant-lo al damunt de paper absorbent. I ja per acabar, talleu-lo a daus petits, poseu-lo en un plat de sopa, i cobriu-lo amb el brou de carn.