Sopa de moniato
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jean-Louis Durand
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS
- 1 kg de moniatos
- 1/2 ceba
- 2 l de brou de pollastre
- sal
- pebre
- gelat de castanyes
- oli 0,4º
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu en una cassola amb oli la ceba tallada en làmines i el moniato pelat i tallat en trossos.
Salpebreu-ho. Quan estigui ben sofregit, afegiu-hi el brou de pollastre i deixeu-ho coure uns 20 o 25 minuts. Tot seguit, tritureu-ho amb un túrmix i emplateu la sopa. I ja per acabar, col·loqueu una mica de gelat de castanyes al mig del plat i decoreu-ho amb una mica de cibulet picat.
Salpebreu-ho. Quan estigui ben sofregit, afegiu-hi el brou de pollastre i deixeu-ho coure uns 20 o 25 minuts. Tot seguit, tritureu-ho amb un túrmix i emplateu la sopa. I ja per acabar, col·loqueu una mica de gelat de castanyes al mig del plat i decoreu-ho amb una mica de cibulet picat.