Sopa de moniato i fetge gras

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Felip Llufriu
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Moo-Hotel Omm, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a la sopa:
  • 3 moniatos grossos escalivats
  • 60 g de nata líquida
  • 1/2 l de brou de moniato
  • sal
  • Per al puré de moniato:
  • 1 moniato
  • 20 g de nata líquida
  • Per a la salsa de mandarina:
  • 1/2 kg de suc de mandarina
  • 200 g de fetge d'ànec semicuit
  • 2 mandarines
  • 1 magrana
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, poseu a la Thermomix els moniatos pelats i tallats a trossos, el brou de moniato i la nata líquida i tritureu-ho bé.

Seguidament, coleu la sopa, rectifiqueu-la de sal i reserveu-la.

A continuació, poseu en un cassó el suc de mandarina i deixeu-lo reduir a foc molt suau.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu uns quants dauets de moniato.

Tot seguit, en una altra paella sense oli salteu el fetge d'ànec també tallat a dauets.

Per fer el puré de moniato, poseu en un bol el moniato pelat i tallat a daus i la nata líquida, i tritureu-ho amb el túrmix.

I ja per acabar, emplateu els grans de magrana, els grills de mandarina, els dauets de fetge i moniato i una mica de puré de moniato, i cobriu-ho tot amb la sopa de moniato.
Anar al contingut