Sopa de llenties
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 tassa de llenties cuites
- 1 ceba gran
- 1 pastanaga
- 1/2 pebrot vermell
- 3 cullerades soperes de fideus de cabell d'àngel
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
- sal i prebre
- 1 fulla de llorer
- 1 got de vi blanc
PREPARACIÓ
A l'olla on aneu a fer la sopa, poseu-hi l'oli i la ceba tallada ben petita fins que comenci a enrossir-se.
Un cop feta la ceba, cobriu d'aigua, tireu-hi la pastanaga i el pebrot tallats petits, els fideus, el llorer, el vi blanc i la sal i el pebre.
Deixeu coure-ho tot junt durant vint-i-cinc minuts.
Tot seguit, afegiu-hi les llenties i continueu la cocció durant cins minuts més. Serviu la sopa ben calenta.
Un cop feta la ceba, cobriu d'aigua, tireu-hi la pastanaga i el pebrot tallats petits, els fideus, el llorer, el vi blanc i la sal i el pebre.
Deixeu coure-ho tot junt durant vint-i-cinc minuts.
Tot seguit, afegiu-hi les llenties i continueu la cocció durant cins minuts més. Serviu la sopa ben calenta.