Sopa de farigola i fetge d'ànec

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Manairó, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 l de brou de pollastre
  • farigola
  • 4 talls de fetge d'ànec fresc
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • fonoll sec
  • 4 ous
  • sal

PREPARACIÓ

Per fer la sopa de farigola, poseu el brou de pollastre en un cassó, afegiu-hi la farigola deixeu-ho infusionar durant uns minuts i coleu-ho.
A continuació, talleu el fetge d'ànec a daus, poseu-los en una paella i cremeu-los per sobre amb l'ajuda d'un bufador. Un cop estiguin daurats, tireu-hi sal per sobre i deixeu-los sobre un paper absorbent.

I ja per acabar, emplateu els daus de fetge en un plat fons, poseu-hi al mig el rovell d'ou cru, un tros de pa torrat i el fonoll. Cobriu-ho amb un bol i amb l'ajuda d'una pipa fumeu-ho. Finalment, aboqueu la sopa de farigola al voltant.
Anar al contingut