Sopa de carbassa
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 1 carbassa
- Porros
- Mantega
PREPARACIÓ
1. Renteu bé la carbassa, traieu-ne les llavors i deixeu-les en remull.
2. Peleu la carbassa (va molt bé amb el pelador de tomàquet). Feu-la a trossos i aboqueu-la en una olla amb aigua salada.
3. Peleu força porros i talleu-los. Afegiu-los a l'olla. Saleu-ho i afegiu-hi un trosset de mantega. Feu-ho bullir fins que veieu que les verdures són cuites.
4. Tritureu el conjunt. Aquesta sopa es congela molt bé.
Consells
. Si voleu, podeu fer servir aquesta sopa per combatre la grip, afegint-hi arrel de gingebre fresc. Els porros són diürètics i uns grans netejadors de lorganisme, el gingebre és un expectorant.
. Aquesta sopa es pot convertir en crema afegint-hi nata o amb iogurt, si la volem més lleugera. Es pot servir freda o calenta.
. També la carbassa resulta molt bona afegida a una sopa de verdures.
2. Peleu la carbassa (va molt bé amb el pelador de tomàquet). Feu-la a trossos i aboqueu-la en una olla amb aigua salada.
3. Peleu força porros i talleu-los. Afegiu-los a l'olla. Saleu-ho i afegiu-hi un trosset de mantega. Feu-ho bullir fins que veieu que les verdures són cuites.
4. Tritureu el conjunt. Aquesta sopa es congela molt bé.
Consells
. Si voleu, podeu fer servir aquesta sopa per combatre la grip, afegint-hi arrel de gingebre fresc. Els porros són diürètics i uns grans netejadors de lorganisme, el gingebre és un expectorant.
. Aquesta sopa es pot convertir en crema afegint-hi nata o amb iogurt, si la volem més lleugera. Es pot servir freda o calenta.
. També la carbassa resulta molt bona afegida a una sopa de verdures.