Sopa de carbassa Alexandra (.) - Catalunya
- Programa: Karakia
- Cuina: David Ymbernon, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 carbassa
- 3 cebes
- 3 porros
- aigua
- sal i oli
- daus de pa torrat
PREPARACIÓ
Peleu i talleu a trossos els porros i les cebes.
Trossegeu la carbassa, que us anirà millor per pelar-la. Peleu-la i retireu-ne les llavors.
Poseu un raig d'oli en una olla i estofeu-hi les hortalisses. al cap d'una estoneta, quan s'hagin estovat, afegiu-hi aigua i un pessic de sal i deixeu que faci xup-xup uns 20 o 25 minuts més amb l'olla tapada. La quantitat d'aigua dependrà de com vulgueu la crema, si més clara o espessa.
Tritureu-ho amb el túrmix fins que us quedi una crema ben fina.
A l'hora de servir, afegiu 4 o 5 dauets de pa torrat i un rajolí d'oli a cada plat.
Trossegeu la carbassa, que us anirà millor per pelar-la. Peleu-la i retireu-ne les llavors.
Poseu un raig d'oli en una olla i estofeu-hi les hortalisses. al cap d'una estoneta, quan s'hagin estovat, afegiu-hi aigua i un pessic de sal i deixeu que faci xup-xup uns 20 o 25 minuts més amb l'olla tapada. La quantitat d'aigua dependrà de com vulgueu la crema, si més clara o espessa.
Tritureu-ho amb el túrmix fins que us quedi una crema ben fina.
A l'hora de servir, afegiu 4 o 5 dauets de pa torrat i un rajolí d'oli a cada plat.