Sopa d'all i vegetals de primavera
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Sant Pau, Sant Pol de Mar
INGREDIENTS
- 8 torrades de pa integral
- 1 cabeça d'alls
- julivert
- oli d'oliva
- espàrrecs de cultiu
- espàrrecs de marge
- xicoia
- faves i pèsols
- 4 ous
- aigua
- vinagre
- sal
PREPARACIÓ
En una olla amb oli calent, enrossiu-hi el alls.
Afegiu-hi el pa torrat i tireu-hi l'aigua bullent. Després, tritureu-ho. A part, en una cassola amb aigua bullent, tireu-hi un raig de vinagre i una mica de sal. Poseu-hi a coure l'ou, sense closca, i controleu que la clara quedi tova i el rovell cru. Refredeu-lo en aigua freda i gel i retireu-ne la clara. En una paella fregiu-hi els espàrrecs de marge tallats a trossos, la xicoia, els pèsols, les faves i els espàrrecs de cultiu. Saleu-ho. Serviu la sopa amb el rovell d'ou escaldat i el sofregit de vegetals.
Afegiu-hi el pa torrat i tireu-hi l'aigua bullent. Després, tritureu-ho. A part, en una cassola amb aigua bullent, tireu-hi un raig de vinagre i una mica de sal. Poseu-hi a coure l'ou, sense closca, i controleu que la clara quedi tova i el rovell cru. Refredeu-lo en aigua freda i gel i retireu-ne la clara. En una paella fregiu-hi els espàrrecs de marge tallats a trossos, la xicoia, els pèsols, les faves i els espàrrecs de cultiu. Saleu-ho. Serviu la sopa amb el rovell d'ou escaldat i el sofregit de vegetals.