Slatat fakous (Amanida de cogombre) - Tunísia
- Programa: Karakia
- Cuina: Tayssir Azouz, Tarragona
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a hipertensos
INGREDIENTS
- 2-3 cebes
- 2-3 tomàquets verds
- 3-4 tomàquets vermells
- 3 cogombres
- menta seca trinxada
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Peleu les cebes i els cogombres. Esbandiu els tomàquets.
El més important és tallar-ho tot a daus menuts.
Poseu-ho tot dins un bol ben gros. Saleu-ho generosament i aromatitzeu-ho amb força menta trinxada. Remeneu-ho perquè la menta quedi ben repartida.
Per acabar, amaniu-ho generosament amb oli d'oliva.
Nota:
En Tayssir ens va explicar que s'ha d'utilitzar menta seca perquè la menta fresca té un gust massa fort i dominaria en excés. A més, els bocinets de menta seca fan que aquesta amanida tingui un punt de cruixent.
El més important és tallar-ho tot a daus menuts.
Poseu-ho tot dins un bol ben gros. Saleu-ho generosament i aromatitzeu-ho amb força menta trinxada. Remeneu-ho perquè la menta quedi ben repartida.
Per acabar, amaniu-ho generosament amb oli d'oliva.
Nota:
En Tayssir ens va explicar que s'ha d'utilitzar menta seca perquè la menta fresca té un gust massa fort i dominaria en excés. A més, els bocinets de menta seca fan que aquesta amanida tingui un punt de cruixent.