Sípia de Vilanova a la bruta

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Batet
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Cucanya, Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • 1,3 kg de sípia fresca
  • 1,5 kg de patates
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 cabeça d'all
  • 1 ceba mitjana
  • 1 cullerada de cacau en pols
  • 1 got de vi blanc
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • aigua

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli, poseu-hi la sípia tallada a daus, la cabeça d'alls sencera,
la ceba tallada per la meitat, els tomàquets sencers, les patates tallades a trossos, la sal, el pebre, la xocolata en pols desfeta amb una mica d'aigua i el vi blanc, i deixeu-ho coure tot a foc suau durant uns 45 minuts.

I per acabar, podeu emplatar-ho o servir-ho amb la mateixa cassola.
Anar al contingut