Sípia amb mandonguilles
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 6 persones:
- 2 sípies grosses
- 250 g de sofregit de ceba i tomàquet
- 1/2 l de fumet de peix
- 250 g de carn picada de vedella
- 250 g de carn picada de porc
- molla de 1/2 barra de pa
- 1 got de llet
- 1 got de pèsols congelats
- farina per les mandonguilles
- Per a la picada:
- 5 avellanes torrades
- 5 ametlles torrades
- 1 gra d'all picat
- 2 culleradetes d'anís dolç
- julivert
PREPARACIÓ
1. Talleu la sípia sense pietat.
2. Poseu-la a coure amb el fumet i el sofregit fins que arrenqui el bull. Llavors abaixeu el foc i tapeu la cassola.
3. Feu les mandonguilles més bufones de tot Catalunya.
4. Tireu les mandonguilles a la cassola i les deixeu coure 2 minuts., que podeu aprofitar per fer la picada.
5. El punt final el posen els pèsols i la picada. Ho deixeu bullir un minut més i ja està.
2. Poseu-la a coure amb el fumet i el sofregit fins que arrenqui el bull. Llavors abaixeu el foc i tapeu la cassola.
3. Feu les mandonguilles més bufones de tot Catalunya.
4. Tireu les mandonguilles a la cassola i les deixeu coure 2 minuts., que podeu aprofitar per fer la picada.
5. El punt final el posen els pèsols i la picada. Ho deixeu bullir un minut més i ja està.