Sikh kebab (Broquetes) - Pakistan
- Programa: Karakia
- Cuina: Huma Jamshed, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de carn picada de vedella
- 4-5 cebes
- 4-5 alls
- 3-4 bitxos
- gingebre
- 2 cullerades d'espècies mòltes (clau, cardamom, pebre vermell...)
- 2 cullerades de garammassala (barreja d'espècies ja preparada)
- 1 cullerada de farina de blat de moro
- sal
PREPARACIÓ
Barregeu la carn picada amb la ceba, els alls i els bitxos (tot picat ben petit) i incorporeu-hi totes les espècies, una mica de gingebre ratllat, la farina de blat de moro i la sal. Deixeu reposar aquesta massa a la nevera durant 24 hores ben tapada per tal que no perdi humitat.
Prepareu les broquetes enganxant-hi la barreja de carn picada. És molt millor si són del tipus espasa (planes i de ferro, en lloc de fusta) ja que l'escalfor del metall ajudarà a coure les broquetes per dins. Cal que la planxa per coure sigui ben calenta quan hi poseu les broquetes. Aneu-les girant sovint per evitar que se us enganxin.
Prepareu les broquetes enganxant-hi la barreja de carn picada. És molt millor si són del tipus espasa (planes i de ferro, en lloc de fusta) ja que l'escalfor del metall ajudarà a coure les broquetes per dins. Cal que la planxa per coure sigui ben calenta quan hi poseu les broquetes. Aneu-les girant sovint per evitar que se us enganxin.