Shorba lesan asfour (Sopa de llengua d'ocellet) - Egipte
- Programa: Karakia
- Cuina: Sayed Akl Ramadan, Barcelona
INGREDIENTS
- brou de pollastre
- pasta de sopa "llavor de meló"
- pollastre (de fer el brou)
- ceba
- mantega
- llimona (opcional)
- sal
PREPARACIÓ
Poseu una olla al foc amb una mica de mantega i enrossiu-hi la pasta de sopa. La que aquí es coneix com a "llavor de meló" és la mateixa que al nord d'Egipte en diuen "llengua d'ocellet", i d'aquí surt el nom de la sopa.
No pareu de remenar la pasta de sopa fins que s'hagi enrossit, vigilant que no es torri excessivament.
Saleu-ho al vostre gust i afegiu-hi la ceba ratllada i una mica del pollastre de fer el brou esmicolat a tires. Remeneu-ho una mica més i aboqueu-hi el brou perquè es cogui la pasta.
Serviu la sopa ben calenta i porteu a taula unes quantes llimones tallades a quarts perquè, qui en vulgui, pugui posar-s'hi una mica de suc de llimona.
No pareu de remenar la pasta de sopa fins que s'hagi enrossit, vigilant que no es torri excessivament.
Saleu-ho al vostre gust i afegiu-hi la ceba ratllada i una mica del pollastre de fer el brou esmicolat a tires. Remeneu-ho una mica més i aboqueu-hi el brou perquè es cogui la pasta.
Serviu la sopa ben calenta i porteu a taula unes quantes llimones tallades a quarts perquè, qui en vulgui, pugui posar-s'hi una mica de suc de llimona.