Sèpia amb ceps i mongetes del ganxet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Colomé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Boig, Sabadell
INGREDIENTS
- 600 g de sèpia
- 400 g de ceps
- 500 g de mongeta del ganxet bullida
- 2 grans d'all
- 1 ceba
- 10 ametlles
- 1 copa de conyac
- 4 cullerades de tomàquet confitat
- 1/2 l de fumet
- oli d'oliva i sal
PREPARACIÓ
Per fer la picada, poseu en un bol les ametlles i els grans d'all i tritureu-ho amb el morter.
Després, afegiu-hi el conyac i remeneu-ho tot bé.
A continuació, en una cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada i la sèpia tallada a daus.
Quan estiguin rosses, afegiu-hi els ceps tallats a trossos, la sal i el tomàquet confitat i deixeu-ho coure.
Tot seguit, poseu-hi la picada, les mongetes i el fumet i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts i ja podeu emplatar-ho.
Després, afegiu-hi el conyac i remeneu-ho tot bé.
A continuació, en una cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada i la sèpia tallada a daus.
Quan estiguin rosses, afegiu-hi els ceps tallats a trossos, la sal i el tomàquet confitat i deixeu-ho coure.
Tot seguit, poseu-hi la picada, les mongetes i el fumet i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts i ja podeu emplatar-ho.