Senglar amb castanyes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ramon Calm
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Molí de la Barita, Viladrau

INGREDIENTS

  • 1 kg de porc senglar
  • 2 fulles de llorer
  • 1 brot de romaní
  • 1 ampolla de vi negre
  • 20 cebetes de platillo
  • 20 castanyes torrades
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1/2 porro
  • 1/2 l de brou
  • oli, sal i pebre
  • Per a la picada:
  • 8 ametlles
  • 2 galetes
  • 2 alls
  • julivert

PREPARACIÓ

Salpebreu el senglar, poseu-lo en un bol amb el vi negre, el romaní i el llorer, i deixeu-lo macerar durant dos dies a la nevera.
Un cop macerat, reserveu el suc de la maceració i sofregiu el senglar en una paella amb oli. A part, sofregiu el porro i la ceba, tot ratllat. Quan estigui ben ros, afegiu-hi el brou i tritureu-ho.

Poseu el senglar ja cuit en una cassola amb una mica del suc de marinar-lo i deixeu-ho bullir durant una hora. Després, afegiu-hi el sofregit amb el brou i deixeu-ho coure 30 minuts més.

Per fer la picada, tritureu en un morter les galetes, les ametlles, els alls i el julivert. Afegiu la picada a la cassola, juntament amb les castanyes pelades i deixeu-ho coure durant 10 minuts. Ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut