Seitons marinats amb vinagre

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Seitons marinats amb vinagre
  • (per a 2 persones)
  • 1 kg de seitons
  • 3/4 l de vinagre de vi blanc
  • 15 g de sal
  • 50 ml d'aigua
  • Per a la conserva:
  • 300 ml d'oli d'oliva 0.1
  • 100 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 6 bitxos picants petits
  • 5 grans d'all secs
  • julivert picat

PREPARACIÓ

Seitons marinats amb vinagre
1.Escalfem primer l'aigua al microones. Traiem les espines dels seitons i en separem els dos lloms.

2.Barregem la sal amb l'aigua calenta perquè es desfaci. Ho aboquem al bol amb vinagre de vi blanc i ho barregem.

3.Ara cobrim els seitons i els deixem marinar a la nevera. Després de 45 minuts, els seitons queden molt tous.

4.A continuació, cobrim els seitons amb oli d'oliva d'un grau. A sobre, hi afegim julivert picadet.

5.Posem a la paella l'oli d'oliva verge. Tallem unes làmines d'all. Fregim primer els bitxos i, després, l'all. Un cop són rossets, els posem pel damunt dels seitons. Tapem la safata amb paper de film i cap a la nevera.


Anar al contingut