Se nao foese eu (Col) - Moçambic
- Programa: Karakia
- Cuina: Helena Zefanias i Eunice Nambyeka, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 col petita
- 1/2 llauna de llet de coco
- 3 tomàquets
- 1 ceba
- brou de pollastre
- mantega de cacauet
- sal
PREPARACIÓ
Talleu la col a trossos petits i renteu-los.
En una cassola, poseu-hi la ceba (tallada petita), els tomàquets (també tallats a trossets), 3 culleradetes de mantega de cacauet i la col.
Cobriu-ho tot amb la llet de coco i deixeu que faci xup-xup fins que vegeu la col cuita.
Saleu al gust i serviu-ho ben calent.
En una cassola, poseu-hi la ceba (tallada petita), els tomàquets (també tallats a trossets), 3 culleradetes de mantega de cacauet i la col.
Cobriu-ho tot amb la llet de coco i deixeu que faci xup-xup fins que vegeu la col cuita.
Saleu al gust i serviu-ho ben calent.