Scots pheasant (Faisà a l'escocesa) - Escòcia, Regne Unit
- Programa: Karakia
- Cuina: Steve White, Sitges
INGREDIENTS
- Per a 6-8 persones:
- 2 faisans
- 10 pomes golden
- 400 cc de crema de llet
- mantega
- Drambuie
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Plomeu els faisans i renteu-los a raig d'aixeta. Unteu-los amb oli d'oliva i salpebreu-los generosament.
Peleu les pomes, traieu-ne el cor i talleu-les a rodanxes. En una cassola que pugui anar al forn, amb un tros de mantega, feu-hi enrossir les rodanxes de poma. Un cop daurades, retireu-les i, en la mateixa cassola, enrossiu-hi els faisans. Després afegiu-hi la meitat de la crema de llet i enforneu-los entre 3/4 d'hora i 1 hora (tot dependrà del forn que tingueu).
Serviu-los en una safata, amb les pomes al costat, i ruixeu-los amb la resta de la crema de llet i un raig de Drambuie.
Peleu les pomes, traieu-ne el cor i talleu-les a rodanxes. En una cassola que pugui anar al forn, amb un tros de mantega, feu-hi enrossir les rodanxes de poma. Un cop daurades, retireu-les i, en la mateixa cassola, enrossiu-hi els faisans. Després afegiu-hi la meitat de la crema de llet i enforneu-los entre 3/4 d'hora i 1 hora (tot dependrà del forn que tingueu).
Serviu-los en una safata, amb les pomes al costat, i ruixeu-los amb la resta de la crema de llet i un raig de Drambuie.