Scones (Panets) - Derbyshire, Anglaterra
- Programa: Karakia
- Cuina: Robert Hooworth, Sils
INGREDIENTS
- Per a 4-6 persones:
- 250 g de farina
- 60 g de mantega
- 2 culleradetes de sucre
- 2 culleradetes de llevat en pols
- 1 ou
- 125 ml de llet
PREPARACIÓ
Barregeu tots els ingredients en un bol i pasteu-los una bona estona, procurant que a la massa no hi quedi cap grumoll.
Espolseu una mica de farina per sobre del marbre i esteneu-hi la massa. Us ha de quedar, més o menys, d'un dit de gruix (millor una mica més que una mica menys).
Talleu la massa en porcions rodones. Podeu utilitzar un tallapastes o, si no en teniu, un got o una copa.
Disposeu les porcions en una safata per anar al forn, vigilant que estiguin separades, perquè quan es couen augmenten de volum.
Enforneu-ho durant uns 15 minuts i ja tindreu els scones a punt per menjar.
Espolseu una mica de farina per sobre del marbre i esteneu-hi la massa. Us ha de quedar, més o menys, d'un dit de gruix (millor una mica més que una mica menys).
Talleu la massa en porcions rodones. Podeu utilitzar un tallapastes o, si no en teniu, un got o una copa.
Disposeu les porcions en una safata per anar al forn, vigilant que estiguin separades, perquè quan es couen augmenten de volum.
Enforneu-ho durant uns 15 minuts i ja tindreu els scones a punt per menjar.