Sashimi de vedella amb escarola i formatge

  • Programa: Sota terra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Filet de vedella net
  • Escarola
  • Bolets confitats
  • Germinats (soja, alfals...)
  • Pinyons torrats
  • Vinagre de cabernet
  • Oli d'oliva verge
  • Sal i pebre negre

PREPARACIÓ

1. Poliu el filet i talleu-lo a làmines petites i gruixudes.

2. Netegeu l'escarola.

3. Preneu una mica de l'oli de confitar els bolets i afegiu-hi un raget de vinagre, sal, pebre i nap cru ratllat.

4. Submergiu les escalopes uns quants minuts en aquest amaniment.

5. Col·loqueu en un plat les escalopes de vedella sobreposades i escampeu-hi els bolets, els germinats, els pinyons i l'escarola.

6. Salpebreu-ho i amaniu-ho amb la vinagreta.

Anar al contingut