Sashimi de vedella amb escarola i formatge
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Filet de vedella net
- Escarola
- Bolets confitats
- Germinats (soja, alfals...)
- Pinyons torrats
- Vinagre de cabernet
- Oli d'oliva verge
- Sal i pebre negre
PREPARACIÓ
1. Poliu el filet i talleu-lo a làmines petites i gruixudes.
2. Netegeu l'escarola.
3. Preneu una mica de l'oli de confitar els bolets i afegiu-hi un raget de vinagre, sal, pebre i nap cru ratllat.
4. Submergiu les escalopes uns quants minuts en aquest amaniment.
5. Col·loqueu en un plat les escalopes de vedella sobreposades i escampeu-hi els bolets, els germinats, els pinyons i l'escarola.
6. Salpebreu-ho i amaniu-ho amb la vinagreta.
2. Netegeu l'escarola.
3. Preneu una mica de l'oli de confitar els bolets i afegiu-hi un raget de vinagre, sal, pebre i nap cru ratllat.
4. Submergiu les escalopes uns quants minuts en aquest amaniment.
5. Col·loqueu en un plat les escalopes de vedella sobreposades i escampeu-hi els bolets, els germinats, els pinyons i l'escarola.
6. Salpebreu-ho i amaniu-ho amb la vinagreta.