Sarcòfag de mató i carxofes
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 200 g de pernil ibèric tallat en llenques primes (quasi encenalls)
- 6 carxofes
- 150 g de mató de vaca
- 15 festucs torrats
- 1 cabdell d'enciam
PREPARACIÓ
1. Temperem el pernil deixant-lo fora de la nevera.
2. Netegem les carxofes i les confitem en oli d'oliva (es tracta de coure-les sense que bullin).
3. Muntem un tàrtar amb les carxofes tallades petitonetes, els festucs esmicolats i el mató, tot al punt de sal.
4. En un bol, disposem les llenques de pernil que es trepitgin entre si i de manera concèntrica, com el diafragma d'una càmera fotogràfica, i deixeu els extrems penjant cap enfora del bol.
5. Poseu el tàrtar a dins, i tanqueu el conjunt amb la mateixa simetria que heu utilitzat per fer que es trepitgin les llenques de pernil, de tal manera que us quedarà una bola de pernil farcida amb el tàrtar.
6. Per últim, talleu el cabdell en juliana fina i feu un llit en la base d'un plat on després disposareu el sarcòfag.
2. Netegem les carxofes i les confitem en oli d'oliva (es tracta de coure-les sense que bullin).
3. Muntem un tàrtar amb les carxofes tallades petitonetes, els festucs esmicolats i el mató, tot al punt de sal.
4. En un bol, disposem les llenques de pernil que es trepitgin entre si i de manera concèntrica, com el diafragma d'una càmera fotogràfica, i deixeu els extrems penjant cap enfora del bol.
5. Poseu el tàrtar a dins, i tanqueu el conjunt amb la mateixa simetria que heu utilitzat per fer que es trepitgin les llenques de pernil, de tal manera que us quedarà una bola de pernil farcida amb el tàrtar.
6. Per últim, talleu el cabdell en juliana fina i feu un llit en la base d'un plat on després disposareu el sarcòfag.