Saltat de verdures amb sípia
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marta Vidal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: St. Rémy, Barcelona
INGREDIENTS
- 250 g de sípia
- 2 carxofes
- 150 g de mongeta tendra
- 4 tirabecs
- 4 espàrrecs
- 2 cebes tendres
- 2 alls tendres
- 2 pastanagues
- 4 ramets de bròquil
- 1 tomàquet
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 1 copa de vi blanc
- sal, pebre
PREPARACIÓ
Talleu a tires la sípia, la ceba tendra i l'all tendre i salteu-ho en una paella amb oli.
Mentrestant, escaldeu les altres verdures (la pastanaga i la mongeta tallades a tires, els tirabecs, els espàrrecs i el bròquil) amb aigua bullent i sal durant 2 minuts. Tireu un raig de vi blanc a la paella i deixeu-ho reduir. Després incorporeu-hi les verdures (prèviament escorregudes) i les carxofes (que ja tindreu bullides). Salpebreu-ho, afegiu-hi un raig d'oli i deixeu el saltat al foc fins que les verdures estiguin ben calentes. Just abans de servir-ho, tireu-hi el tomàquet tallat per la meitat. Finalment, serviu el saltat amb un raig d'oli d'oliva verge .
Mentrestant, escaldeu les altres verdures (la pastanaga i la mongeta tallades a tires, els tirabecs, els espàrrecs i el bròquil) amb aigua bullent i sal durant 2 minuts. Tireu un raig de vi blanc a la paella i deixeu-ho reduir. Després incorporeu-hi les verdures (prèviament escorregudes) i les carxofes (que ja tindreu bullides). Salpebreu-ho, afegiu-hi un raig d'oli i deixeu el saltat al foc fins que les verdures estiguin ben calentes. Just abans de servir-ho, tireu-hi el tomàquet tallat per la meitat. Finalment, serviu el saltat amb un raig d'oli d'oliva verge .