Saltat de ventre de porc
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Saltat de ventre de porc
- 1 ventre de porc bullit
- 100 g bolets variats
- 100 g mongetes de Sta. Pau
- 2 tomàquets de pera
- 1 ceba mitjana
- 2 cullerades de romesco
- 4 brots d'all tendre
- 1/2 copeta de vi torrat
- 1/2 copeta de cervesa rossa
PREPARACIÓ
1.Comencem el plat tallant els alls i els fent-los daurar.
2.A continuació hi aboquem el sofregit, la cervesa i una mica del suc de coure els bolets.
3.Preparem els bolets variats que ja hem fet suar abans, i a dins de la cassola!
4.Ho barregem, i hi afegim el vi torrat.
5.I després el ventre tallat.
2.A continuació hi aboquem el sofregit, la cervesa i una mica del suc de coure els bolets.
3.Preparem els bolets variats que ja hem fet suar abans, i a dins de la cassola!
4.Ho barregem, i hi afegim el vi torrat.
5.I després el ventre tallat.