Saltat de ventre de porc

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Saltat de ventre de porc
  • 1 ventre de porc bullit
  • 100 g bolets variats
  • 100 g mongetes de Sta. Pau
  • 2 tomàquets de pera
  • 1 ceba mitjana
  • 2 cullerades de romesco
  • 4 brots d'all tendre
  • 1/2 copeta de vi torrat
  • 1/2 copeta de cervesa rossa

PREPARACIÓ

1.Comencem el plat tallant els alls i els fent-los daurar.

2.A continuació hi aboquem el sofregit, la cervesa i una mica del suc de coure els bolets.

3.Preparem els bolets variats que ja hem fet suar abans, i a dins de la cassola!

4.Ho barregem, i hi afegim el vi torrat.

5.I després el ventre tallat.
Anar al contingut