Saltat de miniverduretes amb gírgola de faig i botifarra de perol
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Àngel Zapata, del restaurant Can Frai (Badalona)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 4u. Minifonoll
- 12u. Minipastanaga
- 12u. Mininap
- 12u. Minicarbassó
- 12u. Tomàquet cherry
- 12u. Trossos de pebrot vermell tallat en shifflé
- 4u. Miniporro
- 1 Butifarra del Perol
- 100 gr. Bolet de Faig
- 300 ml. Brou
PREPARACIÓ
1. Escaldem les miniverduretes i després les passem per aigua amb gel. Les posem sobre paper assecant.
2. Fregim la botifarra de perol a trossets. I en la mateixa paella hi saltem les miniverduretes. Tot, en una cocció molt ràpida i a foc fort.
3. Hi afegim els ximejis o gírgoles de faig.
4. Per acabar, hi posem unes cullerades de brou.
5. Muntem el plat.
2. Fregim la botifarra de perol a trossets. I en la mateixa paella hi saltem les miniverduretes. Tot, en una cocció molt ràpida i a foc fort.
3. Hi afegim els ximejis o gírgoles de faig.
4. Per acabar, hi posem unes cullerades de brou.
5. Muntem el plat.