Saltat de miniverduretes amb gírgola de faig i botifarra de perol

imatge de recurs
  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Àngel Zapata, del restaurant Can Frai (Badalona)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 4u. Minifonoll
  • 12u. Minipastanaga
  • 12u. Mininap
  • 12u. Minicarbassó
  • 12u. Tomàquet cherry
  • 12u. Trossos de pebrot vermell tallat en shifflé
  • 4u. Miniporro
  • 1 Butifarra del Perol
  • 100 gr. Bolet de Faig
  • 300 ml. Brou

PREPARACIÓ

1. Escaldem les miniverduretes i després les passem per aigua amb gel. Les posem sobre paper assecant.

2. Fregim la botifarra de perol a trossets. I en la mateixa paella hi saltem les miniverduretes. Tot, en una cocció molt ràpida i a foc fort.

3. Hi afegim els ximejis o gírgoles de faig.

4. Per acabar, hi posem unes cullerades de brou.

5. Muntem el plat.
Anar al contingut