Saltat de fetge d'ànec amb vieires

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Manuel Campos
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El tovalló verd, Sant Pere de Ribes

INGREDIENTS

  • 600 g de fetge d'ànec
  • 8 vieires
  • 2 carbassons
  • 2 pastanagues
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, peleu les pastanagues i els carbassons, i talleu-los a tires gruixudes.
A continuació, bulliu les verdures en un cassó amb aigua durant dos minuts procurant que quedin 'al dente'. Després, refredeu les verdures en un bol amb aigua i gel. Mentrestant, marqueu les vieires en una paella calenta procurant que no quedin gaire fetes. Tot seguit, marqueu els talls de fetge d'ànec en una paella ben calenta. Finalment, salteu les verdures en una paella amb el greix que haurà deixat anar el fetge d'ànec. Després, retireu les verdures i afegiu-hi una mica de suc de peix, el fetge d'ànec i les vieires, i deixeu-ho coure dos minuts més. I ja, per acabar, emplateu les verdures al mig del plat, col·loqueu el fetge d'ànec a sobre i les vieires al voltant, i salsejeu-ho.
Anar al contingut