Saltat de ceps amb botifarra negra

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Torre del Remei, Bolvir de Cerdanya

INGREDIENTS

  • 1 kg de ceps
  • 500 g de botifarra negra
  • 3 grans d'all
  • julivert
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Abans de res, peleu i netegeu bé els ceps impedint tot contacte amb l'aigua; talleu la part més terrosa i rasqueu el tronc.
La part del barret la podeu netejar amb un drap. Un cop nets, talleu-los a làmines ben fines. D'altra banda, en una paella amb l'oli ben calent, fregiu-hi els alls tallats a làmines, i quan estiguin ben daurats incorporeu-hi els ceps. Remeneu-ho bé perquè agafin bé l'oli, i un cop estigui tot ros, afegiu-hi la botifarra de perol tallada a trossos i el julivert picat. Salpebreu-ho. Passats uns 3 minuts ja tindreu el plat a punt d'emplatar.
Anar al contingut