Saltat de ceps amb botifarra negra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Torre del Remei, Bolvir de Cerdanya
INGREDIENTS
- 1 kg de ceps
- 500 g de botifarra negra
- 3 grans d'all
- julivert
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Abans de res, peleu i netegeu bé els ceps impedint tot contacte amb l'aigua; talleu la part més terrosa i rasqueu el tronc.
La part del barret la podeu netejar amb un drap. Un cop nets, talleu-los a làmines ben fines. D'altra banda, en una paella amb l'oli ben calent, fregiu-hi els alls tallats a làmines, i quan estiguin ben daurats incorporeu-hi els ceps. Remeneu-ho bé perquè agafin bé l'oli, i un cop estigui tot ros, afegiu-hi la botifarra de perol tallada a trossos i el julivert picat. Salpebreu-ho. Passats uns 3 minuts ja tindreu el plat a punt d'emplatar.
La part del barret la podeu netejar amb un drap. Un cop nets, talleu-los a làmines ben fines. D'altra banda, en una paella amb l'oli ben calent, fregiu-hi els alls tallats a làmines, i quan estiguin ben daurats incorporeu-hi els ceps. Remeneu-ho bé perquè agafin bé l'oli, i un cop estigui tot ros, afegiu-hi la botifarra de perol tallada a trossos i el julivert picat. Salpebreu-ho. Passats uns 3 minuts ja tindreu el plat a punt d'emplatar.