SALTAT DE BOLETS I VERDURES AMB CRUIXENT DE PORC

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Pere Collell, Restaurant Ca la Mercè. Sant Boi de Lluçanès
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Bolets variats: pampes, rovellons i llenegues
  • Pastanaga
  • Carbassó
  • Mongeta verda
  • Careta de porc
  • Peu de porc
  • Mandonguilla
  • Sal

PREPARACIÓ

Per fer el saltejat de bolets i verdures amb cruixent de porc, primer tallem les verdures en juliana i les posem a bullir dins una cassola amb aigua durant 5 minuts. Després tallem els bolets i els posem en una paella amb una gota d'oli. Els saltem uns minuts i els retirem del foc.
Mentrestant posem la carn de porc, prèviament bullida, a la brasa fins que quedi ben cruixent. I ho reservem.
Retirem la verdura de la cassola i la posem a la paella on hi ha els bolets. Ho saltem tot junt un parell de minuts i hi afegim una mica de sal.

I ja podem emplatar. Posem les verdures amb els bolets al fons del plat, i a sobre, la mandonguilla, el morro i el peu de porc. Ho completem amb uns bolets prèviament fets a la brasa i unes fulles de romaní, i ho acabem amb una mica de julivert, un toc de sal maldon i unes gotes d'oli.
Anar al contingut