Saltat de bolets amb salsitxes i espàrrecs verds
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Casellas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casamar
INGREDIENTS
- 1 kg de bolets (rovellons, rossinyols...)
- 12 salsitxes
- 12 espàrrecs verds
- All i julivert
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre blanc
PREPARACIÓ
Per començar, traieu el budell de les salsitxes, agafeu la carn, feu-ne unes boletes amb les mans i salteu-les en una paella amb una mica d'oli d'oliva durant un parell de minuts.
Seguidament, afegiu-hi els espàrrecs, prèviament pelats i tallats a trossos i salteu-ho tot junt durant uns minuts.
Quan estigui tot dauradet, retireu-ho de la paella i reserveu-ho.
A continuació, a la mateixa paella afegiu-hi una mica més d'oli i salteu els bolets, prèviament netejats i tallats a trossos.
Quan estiguin rossos, torneu-hi a posar les salsitxes i els espàrrecs, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts més.
Finalment, afegiu-hi l'all i julivert picat, remeneu-ho bé i ja ho podeu emplatar.
Seguidament, afegiu-hi els espàrrecs, prèviament pelats i tallats a trossos i salteu-ho tot junt durant uns minuts.
Quan estigui tot dauradet, retireu-ho de la paella i reserveu-ho.
A continuació, a la mateixa paella afegiu-hi una mica més d'oli i salteu els bolets, prèviament netejats i tallats a trossos.
Quan estiguin rossos, torneu-hi a posar les salsitxes i els espàrrecs, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts més.
Finalment, afegiu-hi l'all i julivert picat, remeneu-ho bé i ja ho podeu emplatar.