Saltat de bolets amb alls i botifarres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Passadís d'en Pep i Cal Pep
INGREDIENTS
- 1/2 botifarra de sang
- 1/2 kg de barreja de bolets
- 1 manat d'alls tendres
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 1 manat de cebes tendres
- 200 g de mongetes de Santa Pau cuites
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Primer de tot, poseu oli en una paella perquè es vagi escalfant, i mentrestant comenceu a picar les verdures: els espàrrecs, els alls tendres i les cebes tendres.
Tireu-les a la paella, salpebreu-ho i salteu-ho fins que es daurin, aproximadament uns 20 minuts. D'altra banda, en una cassola amb una mica d'aigua bullint, tireu-hi els bolets. Quan torni a arrencar el bull, coleu els bolets. Després talleu les botifarres ben petites. Salteu-les en una paella amb l'oli calent, i quan comencin a estar rosses afegiu-hi els bolets, les verdures i les mongetes de Santa Pau. Salteu-ho, rectifiqueu-ho de sal i pebre i passats un parell de minuts, ja ho podeu emplatar.
Tireu-les a la paella, salpebreu-ho i salteu-ho fins que es daurin, aproximadament uns 20 minuts. D'altra banda, en una cassola amb una mica d'aigua bullint, tireu-hi els bolets. Quan torni a arrencar el bull, coleu els bolets. Després talleu les botifarres ben petites. Salteu-les en una paella amb l'oli calent, i quan comencin a estar rosses afegiu-hi els bolets, les verdures i les mongetes de Santa Pau. Salteu-ho, rectifiqueu-ho de sal i pebre i passats un parell de minuts, ja ho podeu emplatar.