"Salmorejo" cordovès
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- "Salmorejo" cordovès
- (per a 2 persones)
- 1/2 kg de tomàquet madur
- 2 grans d'all
- 50 ml de vinagre de xerès
- 1 tall de pernil (100 g)
- 2 ous durs
- 1/2 kg de pa sec
- 200 ml d'oli d'oliva verge
- sal
PREPARACIÓ
1.Per fer el salmorejo cordovès, esberlem el pa dins el bol. Hi afegim l'aigua que pugui absorbir el pa.
2.Tallem el pernil a dauets i un all ben fi. Afegim el tomàquet al bol i una mica de sal.
3.Hi afegim el vinagre i ho triturem tot.
4.Tallem l'ou dur i ja ho tenim preparat! Només cal que afegim l'ou dur tallat i el pernil a dauets.
2.Tallem el pernil a dauets i un all ben fi. Afegim el tomàquet al bol i una mica de sal.
3.Hi afegim el vinagre i ho triturem tot.
4.Tallem l'ou dur i ja ho tenim preparat! Només cal que afegim l'ou dur tallat i el pernil a dauets.