Salatat shamandar (Amanida de remolatxa) - Damasc, Síria
- Programa: Karakia
- Cuina: Mireille Al Farah, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 paquets de remolatxa (ja cuita)
- 1 iogurt grec
- julivert
- tahina (pasta de sèsam)
- suc de llimona
PREPARACIÓ
Peleu i talleu la remolatxa a daus no gaire grossos. Poseu-la dins un bol.
Esbandiu un grapat de julivert, talleu-ne els tronquets i trinxeu les fulles ben menudes.
Prepareu la salsa per amanir. Poseu en el got del túrmix el iogurt, una cullerada curulla de tahina i un bon raig de suc de llimona. Bateu-ho per emulsionar la salsa i aboqueu-la per sobre de la remolatxa.
Guarniu aquesta amanida amb el julivert trinxat i deixeu-la dins la nevera fins al moment de portar a taula.
Esbandiu un grapat de julivert, talleu-ne els tronquets i trinxeu les fulles ben menudes.
Prepareu la salsa per amanir. Poseu en el got del túrmix el iogurt, una cullerada curulla de tahina i un bon raig de suc de llimona. Bateu-ho per emulsionar la salsa i aboqueu-la per sobre de la remolatxa.
Guarniu aquesta amanida amb el julivert trinxat i deixeu-la dins la nevera fins al moment de portar a taula.