Salatat shamandar (Amanida de remolatxa) - Damasc, Síria

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Mireille Al Farah, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 paquets de remolatxa (ja cuita)
  • 1 iogurt grec
  • julivert
  • tahina (pasta de sèsam)
  • suc de llimona

PREPARACIÓ

Peleu i talleu la remolatxa a daus no gaire grossos. Poseu-la dins un bol.
Esbandiu un grapat de julivert, talleu-ne els tronquets i trinxeu les fulles ben menudes.
Prepareu la salsa per amanir. Poseu en el got del túrmix el iogurt, una cullerada curulla de tahina i un bon raig de suc de llimona. Bateu-ho per emulsionar la salsa i aboqueu-la per sobre de la remolatxa.
Guarniu aquesta amanida amb el julivert trinxat i deixeu-la dins la nevera fins al moment de portar a taula.

Anar al contingut