Salat po Odesski (Amanida a l'estil d'Odessa) - Ucraïna
- Programa: Karakia
- Cuina: Olena Vitrychenko, Lloret de Mar
INGREDIENTS
- albergínies
- pebrots vermells
- tomàquets
- alls
- anet fresc
- sal i oli
PREPARACIÓ
Talleu les albergínies per la meitat al llarg i emboliqueu-les amb paper d'alumini. Emboliqueu sencers els tomàquets i els pebrots vermells.
Poseu-ho tot en una safata que pugui anar al forn i deixeu-ho coure una hora i mitja aproximadament, a foc mitjà.
Un cop cuit, deixeu-ho refredar una bona estona abans de desembolicar-ho.
Després, retireu la pell de les albergínies i talleu-les a trossets. Peleu i desgraneu els pebrots i els tomàquets.
Peleu uns quants alls i aixafeu-los amb un premsador d'alls. Trinxeu un bon grapat de fulles fresques d'anet.
Poseu-ho tot en un bol i amaniu-ho amb sal i un bon raig d'oli; remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat.
Aquesta amanida sol acompanyar molts plats com, per exemple, el Kotleta po Kievski (vegeu recepta a part).
Poseu-ho tot en una safata que pugui anar al forn i deixeu-ho coure una hora i mitja aproximadament, a foc mitjà.
Un cop cuit, deixeu-ho refredar una bona estona abans de desembolicar-ho.
Després, retireu la pell de les albergínies i talleu-les a trossets. Peleu i desgraneu els pebrots i els tomàquets.
Peleu uns quants alls i aixafeu-los amb un premsador d'alls. Trinxeu un bon grapat de fulles fresques d'anet.
Poseu-ho tot en un bol i amaniu-ho amb sal i un bon raig d'oli; remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat.
Aquesta amanida sol acompanyar molts plats com, per exemple, el Kotleta po Kievski (vegeu recepta a part).